Ön szerint mennyire fontos az első benyomás?

A digitális világban az első benyomás ugyan olyan fontos ha nem fontosabb mint a személyes találkozásnál. Az online térben nagyjából 5 másodperc áll rendelkezésére hogy meggyőzze potenciális ügyfelét hogy jó helyen jár. A weboldal egy digitális névjegykártya és kézfogás egyben.

Mitől lesz jó az első benyomás?

Átláthatóság

Az oldalra látogató könnyen, lehetőleg gördülékenyen, maximum 3 lépésből találjon rá a keresett információra vagy termékre. Ezért szükséges a tervezett navigáció és belső linkek kiépítése.

Mobilbarát

Tematikától függően az oldalára látogatok több mint fele mobiltelefonról érkezik. Egyes divatos webáruhazák esetén ez az arány több mint 80%. Ezért a mobilokra való megjelenés optimalizálása elsődleges szempont.

SEO - Keresőbarát

Egyetlen elengedhetetlen feltétele van annak, hogy jó benyomást tudjunk tenni bárkire is. Ez pedig a “Találkozás”. Az ügyfeleknek Önre kell találniuk az Internet végtelen útvesztőjében. Megmutatjuk, hogy ez hogyan működik. Az oldal fejlesztésénél ügyelünk a Google által megkövetelt szabályok betartására és a lehetőségek kihasználására.

Felhasználóbarát

Egy weboldal struktúrája, elrendezése akkor megfelelő ha a szöveges feliratok elolvasása nélkül is intuitív azaz magától értetődő az oldal használata. A modern grafikai tervezés meg kell hogy őrizze a kényelmes használhatóságot.

Gyorsaság

Bizonyára ön sem szeret várakozni. Ezzel bizonyára így vannak meglévő és potenciális ügyfelei is ezért a weboldal gyorsasága kulcsfontosságú.

Naprakész információk

Sokat számít a megfelelő partner kiválasztása során hogy mennyire aktuálisak a honlapon szereplő információk. Könnyen és egyszerűen kezelheti weboldalát bárminemű szakmai tapasztalat nélkül, így digitális névjegye mindig naprakész lehet.

Miben tudunk segíteni?

Tanácsadás

A több mint 15 éves szakmai tapasztalatunk a garancia arra, hogy nálunk a weboldal készítés egy tudatosan felépített, kipróbált folyamat mentén zajlik.

Tervezés

Egy jó weboldal elkészítése egy bonyolult folyamat, amely során nem csak a fent említett pontokra hanem sok egyéb apró, ám annál fontosabb részletre kell odafigyelni hogy a végeredmény tökéletesen legyen.

Problémamegoldás

Szeretjük a kihívásokat, ezért nem riadunk vissza az igényesebb feladatoktól sem.

Kivitelezés

Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk hogy kitűnjön a versenytársak közül.

Akik már minket választottak

Ügyfeleink elégedettsége elsődleges szempont számunkra, amit erős háttérrel,
képzett és motivált szakemberekkel biztosítunk.

… és még sokan mások

Minőségi egyedi weblap fejlesztés a Pixelnél! Ha számít a minőség és az organikus forgalom!

Ahhoz, hogy pontosan tudjunk segíteni, egy kicsit meg kell ismernünk téged, céged, terméked.
Kérlek válaszolj meg pár rövid kérdést!

  Milyen szolgáltatásra van szükséged?  (cégét, vállalkozását, tevékenységét bemutató honlap)


  (termékek és szolgáltatások online értékesítése)

  A weboldal

  Prezentációs weboldal részletei:

  Webáruház

  Webáruház részletei:

  általános:

  termékek:

  szállítási módok:
  Milyen szállítási módokra lesz szüksége?
  fizetési módok:
  Milyen fizetési módokra lenne szüksége?


  számlázás és raktárkészlet:
  marketing:  utolsó lépés:  Személyes adatok:

  Személyes adatok:  Kitöltöttem és most
  mi vár rám?

  Minden ezer mérföldes utazás az első lépéssel kezdődik,
  ezt te már megtetted. Most rajtunk van a sor.

  24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot

  Kezdjünk el beszélgetni, oszd meg velünk a megoldandó helyzetet, vágyaid, elvárásaid! Ekkor már konkrétumokat kapsz és mi is megismerjük közelebbről a terveidet, céljaidat!

  Elkészítjük az árajánlatodat

  Mivel mindenkinek saját elképzelései vannak online megjelenésével kapcsolatban. Ezért, igényeid alapján, személyre szabott ajánlatot adunk, hogy csak azért fizess, amire valójában szükséged van.

  Megvalósitjuk az elképzeléseidet

  Elkezdjük a közös munkát. Az elképzeléseid alapján megvalósítjuk az online megjelenésedet. Új ötletek merülnek fel? Oké! Rugalmasan kezeljük és megvalósítjuk azt is!